blog galil accelera

Dubbelt programminne i Galil

Galil lanserar en ny firmware-release, revision 1.2, för DMC-40×0 och DMC-41×3. I och med denna release dubbleras programminnet från 2000 x 80 tecken till 4000 x 80 tecken, samtidigt som det totala antalet arrayelement ökar från 16 000 till 24 000.

DMC-40×0 är en fristående controller i metallhus som presterar maximal prestanda med specifikationer som tillåter encoderfrekvenser på upp till 22 MHz, servosampling på ner till 32 µs och kommandotolkning på ner till 40 µs för användarprogram.

DMC-41×3 finns både i metallhus och som naket kretskort och levererar precis styrning i ett kostnadseffektivt paket.

Båda dessa controllers kan styra upp till 8 axlar, kan hantera alla typer av rörelser, har inbyggda Ethernet-portar för daisy-chaining, inkluderar isolerade digitala ingångar och utgångar samt analoga ingångar. Båda styrningarna erbjuder precis styrning av en mängd olika motortyper, inklusive DC-servo, borstlösa servon, hydrauliska servon, stegmotorer och piezokeramiska motorer. De kan enkelt anslutas till externa drivsteg i olika storlekar, alternativt två interna, fleraxliga drivsteg inuti metallhuset. Controllers med inbyggda drivsteg reducerar utrymme, kostnad och kablage.

För att hämta ny firmware, gå till http://www.galil.com/fw.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *