PR_MC3_s

FAULHABERs nya motorstyrning – ett banbrytande paket

Med den nya generationen motorstyrningar V3.0, möjliggör FAULHABER realtidskommunikation vilket i sin tur leder till högre processtyrningsteknologi. Likt redan befintliga motorstyrningar är alla tre typerna, som ingår i serien, utmärkta att kombinera med FAULHABERs egna DC-motorer och heller inte alls begränsade till dessa.

RS232, USB, CANopen eller EtherCAT

Samtliga tre typer är lätta integrera i de mest skilda miljöer via gränssnitten RS232, USB, CANopen eller EtherCAT. De har dessutom samma operativsystemsfilosofi och erbjuder även samtliga funktioner.

Den nya programvaran Motion Manager 6 gör också programmeringen av nya motorstyrningarna kraftfullare.

Oavsett vilken av de tre typerna man använder, slipper man välja vilken motortyp som ska användas eftersom FAULHABER har sett till att V3.0 är kombinerad att fungera med både borstlösa-, linjära- och  DC-motorer. Vid installationen väljer man vilken typ av motor som ska användas och ändrar sedan enkelt om man övergår till en annan typ. De hjälpmedel som följer med underlättar enkelheten att även komma igång i fleraxliga applikationer.

MC5005 och MC5010 är inkapslade och har jackkbara kontakter medan MC5004 används som instickskort.

Vi erbjuder också en kompakt lösning med integrerad servomotor och motorstyrning som redan är förkonfigurerade vilket gör det möjligt att använda dem direkt i automationsmiljön.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *