FAULHABER MC 3001 product group

Miniatyriserad motorstyrning från FAULHABER

Nu kompletterar FAULHABER generation MC V3.0 motorstyrningar med två otroligt kompakta motorstyrningar i form av MC 3001 B (med kort-till-kort-kontaktdon) och MC 3001 P (med stiftlister). Trots sin blygsamma storlek lämnar de upp till 2,4 A kontinuerligt (beroende på spänning) och 5 A intermittent. Motorstyrningarna fungerar med DC-motorer, linjärservon och borstlösa motorer.

Dessutom delar motorstyrningarna många intelligenta funktioner med sina större syskon i MC V3.0-serien, vilket bland annat inkluderar att de kan köras antingen stand-alone eller som CANopen-noder samt att de kan hantera flera olika typer av encoderinterface.
MC 3001-serien fungerar optimalt även med de minsta mikromotorerna i FAULHABERs produktserie, från 6 mm till ca 30 mm. De konfigureras med FAULHABER Motion Manager V6.

Tack vare mycket goda EMC-egenskaper, vilka har intygats av externa laboratorier, är de enkla att integrera i många olika tillämpningar, som exempelvis robotik, automation, maskintillverkning, medicintekniska instrument och laboratorieutrustning.

MC 3001 B kan med sina tre PCB-kontaktdon pluggas in i ett moderkort som är anpassat för just din tillämpning. Vi hjälper dig gärna att både utveckla och tillverka ett moderkort för ett eller flera drivsteg. Dessutom finns möjligheten att addera övrig funktionalitet på moderkortet, såsom EtherCAT-interface eller annat som behövs i utrustningen.

Läs mer om MC 3001 hos FAULHABER eller kontakta oss direkt för mer information.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *